dilluns, 18 de maig del 2015

Carta a Biel - MÉS

Benvolgut Biel,

Després de 4 anys fent una oposició lloable, arriben unes noves eleccions. Les enquestes vos situen entorn als 5-6 diputats. Podeu igualar el gran resultat que vau obtenir el 1995. No obstant això, aquesta no és una carta de felicitacions i alegria, sinó és una carta feta amb visió crítica.

Els reptes de MÉS de cara al futur? Jo en veig tres principalment: El primer, és donar-vos a conèixer entre la majoria de la societat progressista, i per això és fonamental que vos vegin com una garantia d'estabilitat. El segon, –intrínsecament relacionat amb el primer– és fer un projecte encara més integrador. Tot i que hem discutit ja aquest tema, jo hi torn a insistir. La tasca del proper líder de MÉS, ha de ser la Convergència màxima i total entre totes les forces progressistes i de l'esquerra alternativa. No pot ser que ERC no estigui dins MÉS (se'ls ha de tornar a ficar). No pot ser que Guanyem es presenti per separat. I, en definitiva, qualsevol força que no sigui PSIB, ha d'estar dins MÉS, a costa del que faci falta.

I, el tercer repte, és la incursió de MÉS amb les seves sigles a Eivissa. S'ha de fer un projecte pluriinsular. Perquè, així el coneixement d'aquest Partit, serà total a les Illes.

Si la població balear us dóna la seva confiança per formar un Tercer Pacte de Progrés, et don un petit consell: Aquest ha de ser el definitiu. S'ha d'aprendre dels errors dels altres 2 Pactes. I, et diré el mateix que a Bauzá i a Armengol: Seny i consens Biel.


Apostau pel que realment importa a la població illenca, estic parlant de nou finançament, de llocs de feina, davallada d'imposts per a la classe mitjana, és clar que sense obviar ni oblidar d'on veniu, l'ecologisme, la defensa del territori, l'aposta per la llengua pròpia,...

Estimat Biel, MÉS té un futur esperançador, però alhora una tasca realment complicada, ja que compartiu espai amb Podem i PSIB. No falleu a la societat. I, sobretot sobretot, pensau que allà al carrer hi ha molta gent que dubta de si votar-vos o no. Molts d'ells de centre. Molts d'ells mai haguessin pensat votar-vos mai, i ara estan a punt de fer-ho. Com els acabaríeu de convèncer?



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix

 
Copyright © . 4 Illes en Moviment - Posts · Comments
Tema Dissenyat per Rafel Coll · Patrocinat per Blogger