dilluns, 18 de maig del 2015

Carta a Francina - Partit Socialista

Benvolguda Sra. Armengol,

Just una setmana per les eleccions més emocionants que es recorden. I, tot i que el PSIB sempre ha estat un dels dos grans partits a aquesta Comunitat, això podria canviar aviat. Els resultats de les darreres enquestes vos situen entre els 13 i els 15 diputats. Els pitjors resultats dels Socialistes a les Illes Balears. Empitjorant inclús el nefast resultat de 1995.


I, arribats a aquest punt, jo li deman, com pot ser que quan les enquestes lis atorguen el pitjor resultat, vostès no canviïn res? Que tot segueixi igual? Per altra banda, no acab d'entendre com la seva política es basi sempre en la crítica constant a l'actual Govern. Que si, que la gestió actual del PP ha estat lamentable, que han estat un desastre. Però on és aquell Partit Socialista que il·lusionava els ciutadans? Recuperar la il·lusió hauria de ser l'eix central de la vostra campanya.

En qualsevol cas, trob molt possitiu que hagueu posat joves com a candidats a diferents batlies, com Marratxí, Palma, així com a les llistes al Consell i al Parlament. Però així i tot, no podem obviar que al PSIB falten nous lideratges. I, si els resultats són els que sembla que seran, tal vegada és hora de fer una regeneració real i efectiva. I, quan parl de regeneració real, em referesc, per exemple, a cedir la teva plaça de l'Executiva Federal del teu Partit a una cara nova de les Illes.

Si per contra, acabes sent la propera Presidenta, et diré el mateix que a Bauzá: Seny i consens. No oblidem els errors dels anteriors Pactes de Progrés. Per fer així d'aquest hipotètic Tercer Pacte, un exemple de cara al futur. Pensem en els ciutadans i no en cadires.

Estimada Francina, és hora de fer canvis, en matèria interna i externa. Veurem si els ciutadans t'atorguen la possibilitat de 4 anys més. Sinó, ja saps el que toca, almenys si vols reflotar el PSIB.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix

 
Copyright © . 4 Illes en Moviment - Posts · Comments
Tema Dissenyat per Rafel Coll · Patrocinat per Blogger